Acasă Sport

Gaz Metan a învins CS Hunedoara cu 2-1 | Vezi golurile și declarații

352
Gaz Metan a învins

Gaz Metan a învins cu scorul de 2-1, CS Hunedoara, formație care evoluează în seria a patra din Liga a treia.

Partida amicală s-a disputat duminică după-amiază la Mediaș. Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Ricardo Batista, Mite Cikarski, Răzvan Popa, Ionuț Larie, Neluț Roșu, Mickael Diakota, Paul Costea, Sergiu Ciocan, Stephan Drăghici, Moussa Sanoh și Mădălin Androne. Oaspeții au deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Flavius Iacob, care l-a învins pe Ricardo Batista cu un șut din interiorul careului de 16 metri.

Gaz Metan a egalat peste doar trei minute. Neluț Roșu l-a deschis foarte bine pe Ely Fernandes în careul de 16 metri, iar acesta a înscris cu un șut pe sub portarul advers. În finalul primei reprize, Ely Fernandes a mai marcat o dată cu capul, dar reușita a fost anulată pentru off-side.

În repriza a doua, Gaz Metan a schimbat aproape în totalitate garnitura. La doar un minut de la reluarea jocului, portarul hunedorenilor a blocat foarte bine șutul lui Sergiu Buș, mingea a revenit la atacantul Gazului, care a pasat pentru Moussa Sanoh, iar acesta a înscris simplu.

În minutul 62, șutul lui Stephan Drăghici a nimerit bara transversală a porții adverse, iar în minutul 73, portarul oaspeților a reușit să respingă șutul lui Fofana Boubacar, ajuns în poziție de unu la unu cu acesta.

La poarta cealaltă, Albert Popa a respins în corner la singura ocazie a oaspeților din actul secund, pentru ca în minutul 85 să se consemneze ultima ocazie a partidei. Un apărător de la CS Hunedoara a scos de pe linia porții șutul lui Sergiu Buș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here