Acasă Sibiu

Inconștiență în trafic – 12 pasageri într-o mașină | VIDEO

1805
12 pasageri

12 pasageri au fost depistați într-o mașină ce tracta o remorcă.

Polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 7, Valea Oltului, desfășurând o acțiune privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă. În urma verificărilor efectuate nu mică le-a fost surpriza să constatate că șoferul transporta 12 pasageri.

,,Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate, cu succesiuni de cube periculoase și nu în ultimul rând, cu un risc rutier exponențial de mare față de alte segmente de drum.

Conform legislației rutiere în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului. Totodată, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării, intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport” a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here