Acasă Sport

Unii cu ocaziile, alții cu golurile | Gaz Metan a fost învinsă de Viitorul

293

Gaz Metan a fost învinsă de Viitorul în deplasare, scor 4-1.

Partida a fost una foarte spectaculoasă. Alb-negrii au avut în față în persoana lui Cătălin Căbuz un portar în zi de grație, care a blocat cel puțin patru mingi pe care scria gol. De partea cealaltă Viitorul a fost mai pragmatică și a marcat de patru ori. Singura reușită pentru Gaz Metan a fost semnată de Ely Fernandes, care a marcat cu un șut superb. 

Viitorul a început partida de pe teren propriu în jumătatea Gazului, iar în minutul 8 Răzvan Pleșca a reținut șutul din lovitură liberă a lui Andrei Ciobanu. Peste alte patru minute, portarul alb-negrilor a reținut o minge trimisă cu capul de Rivaldinho. În minutul 13, Gaz Metan l-a pierdut pe Sergiu Buș care a ieșit de pe teren accidentat, fiind înlocuit de Ely Fernandes. Viitorul a deschis scorul în minutul 16, atunci când Gabi Iancu a marcat cu un șut din centrul careului de 16 metri, după o centrarea foarte bună primită din partea dreaptă de la Boboc.

Gaziștii au avut șansa egalării în minutul 20, atunci când Ely Fernandes a executat o lovitură liberă de la circa 16 metri, Căbuz a atins mingea care a lovit transversala și a revenit în teren. În minutul 34, portarul Viitorului a fost din nou la post. Dumitru Cardoso a șutat în cros de la marginea careului de 16 metri, dar  Căbuz a respins extraordinar.

Repriză cu 4 goluri

Gaz Metan a început în atac actul secund, iar șutul lui Mihai Velisar a trecut puțin peste poarta lui Căbuz. În minutul 58, portarul Viitorului a reușit să blocheze și șutul lui Dumitru Cardoso din careul de 16 metri. Peste doar un minut, același Cardoso, aflat în poziție de unu la unu cu portarul a șutat peste poartă. La poarta cealaltă, Răzvan Pleșca a respins în corner șutul lui Rivaldinho scăpat singur pe partea dreaptă.

Viitorul și-a dublat avantajul în minutul 64, atunci când Țîru a înscris cu o lovitură de cap după un corner de pe partea dreaptă a terenului. Dumitru Cardoso a avut șansa de a reduce din diferență în minutul 71 atunci când a întors foarte bine un adversar în careul de 16 metri, dar a șutat puțin pe lângă poarta adversă. Peste alte două minute, Căbuz a respins din nou senzațional șutul aceluiași Cardoso.  

În minutul 74, Gabi Iancu a fost deschis foarte bine în adâncime și a reușit să ducă scorul la 3-0. În minutul 78, Căbuz a reușit să respingă și lovitura liberă bătută de Nasser Chamed de la circa 20 de metri. În minutul 81, Mickael Diakota a reușit o acțiune foarte frumoasă pe partea dreaptă, l-a deschis foarte bine pe Ely Fernandes care a pătruns foarte bine și a șutat fără speranță pentru Căbuz. Cu un minut înainte de final, Viitorul a obținut o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Diakota, iar Rivaldinho a dus scorul la 4-1.

Foto: telekomsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here