Acasă Sport

Baschetbaliștii de la CSM Mediaș vor disputa mai multe jocuri de verificare | VEZI programul

172
jocuri

Baschetbaliștii de la CSM Mediaș vor disputa două jocuri de verificare în deplasare cu Dinamo Știința București, pe 13 și 14 septembrie.

Ulterior, la finalul lunii în curs vor fi gazda primei ediții a Cupei Mediaș, un turneu amical de baschet. Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș și-a definitivat programul meciurilor amicale din presezon. Astfel, primele două jocuri de verificare vor avea loc în capitală în zilele de 13 și 14 septembrie, iar adversarul va fi Dinamo Știința București.

De asemenea, în perioada 26-27 septembrie, va fi organizată prima ediție a Cupei Mediaș, un turneu amical de baschet. La această competiție vor participa alături de formația gazdă, CSM Galați, CSM 2007 Focșani și CSM Sighetu Marmației.

Primele jocuri oficiale din acest sezon pentru CSM Mediaș vor avea loc la începutul lunii viitoare.  Este vorba despre dubla confruntare cu CSM Miercurea Ciuc, din primul tur al Cupei României la baschet masculin. Astfel, în data de 5 octombrie, formația lui Mihai Popa și Dan Popa va disputa manșa tur în deplasare, urmând ca  manșa retur să se dispute în municipiul de pe Târnava Mare în data de 9 octombrie.

Liga Națională de Baschet Masculin va debuta în data de 12 octombrie. În prima etapă de campionat, CSM Mediaș va primi în Sala Sporturilor, vizita celor de la CSM 2007 Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here