Acasă Nova TV

Conducerea municipalității s-a întâlnit cu medieșenii din Vasia | VIDEO

827
Vasia

Conducerea municipalității s-a întâlnit cu medieșenii din Vasia.

Ultima a avut loc luni după-amiază în cartierul Vasia, acolo unde se derulează un program de reabilitare și modernizare a patru străzi. Edilii Mediașului merg în diferite cartiere ale oraşului, pentru a afla direct de la oameni problemele zonelor respective, dar şi pentru a le spune ce investiţii se vor face.

Luni după-amiază, Primarul Gheorghe Roman, Viceprimarul Christine Thellmann și alți factori responsabili din cadrul administrației publice locale s-au întâlnit cu medieșenii din cartierul Vasia.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Zona Vasia nu a însemnat niciodată suprafețe inundate, însă mai marii specialiști ai comunității decid sa introducă canalizare pluvială și dacă tot se sparg străzile hai să facă și niște parcări. Toate ideile sunt susținute Intr o manieră fara logică și fără studii prealabile, doar din vorbe. Oamenii, mediocrii din fire nu au cu ce sa i contrazică și așa.zisele autorități își fac de cap. Pt a doua întâlnire, domnule Ghiță primaru va rog să prezentați și documentele reprezentative, studiile efectuate și rezultatele. Totuși, domn Ghiță primaru, sunteți mulțumit de intrarea în orașul Mediaș, va plac bordurile ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here