Acasă Nova TV

Compania Dressel+Höfner International a organizat Ziua Porților Deschise | Video și declarații

1461
Dressel+Höfner

Compania Dressel+Höfner International a organizat miercuri după-amiază, Ziua Porților Deschise.

Societatea specializată în injecția maselor plastice, i-a invitat pe medieșeni și nu numai, să îi treacă pragul, să vadă cum decurge activitatea și în egală măsură pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, să vadă ce posturi sunt disponibile la Dressel+Höfner International

La aproximativ un an de la inaugarea noului sediu, Compania Dressel+Höfner International și-a deschis din nou porțile pentru vizitatori, cu scopul de a-și face cunoscută activitatea dar și oferta locurilor de muncă disponibile. O altă componentă a evenimentului de la sediul societății a fost cea de socializare și le-a oferit familiilor angajaților posibilitatea de a vedea mediul de lucru dar și de a cunoaște colectivul.

La Ziua Porților Deschise a fost prezentă Nina Welp, Directorul general al Grupului Welp, din care face parte de anul trecut firma Dressel+Höfner International. Printre invitații care au trecut pragul companiei s-a numărat și Primarul Gheorghe Roman.

Compania își va extinde activitatea după ce a câștigat un proiect pentru Jaguar Land Rover. Povestea Dressel+Höfner International SRL a început în anul 2005 la Mediaș, cu un număr de 10 angajați. Anul trecut, compania s-a mutat într-un sediu nou în cartierul Vitrometan și a ajuns la momentul respectiv la un număr de 150 angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here