Acasă Nova TV

Dressel+Höfner International, sediu nou | Investiție de 2 mil. Euro la Mediaș

2150
Dressel+Höfner International la Mediaș

Compania Dressel+Höfner International SRL și-a inaugurat joi dimineața noul sediu din municipiul Mediaș. Acesta este situat pe strada Rora Mare numărul 75 și reprezintă o investiție de aproximativ 2 milioane de Euro.

Inaugurarea oficială a noului sediu Dressel+Höfner International, avut loc joi dimineața în prezența oficialităților locale, a unor oameni de afaceri dar și a altor invitați. Aceștia au avut ocazia să vadă modul de desfășurare al activității companiei.

Din acest an, firma Dressel+Höfner International face parte din Grupul Welp, unul din principalii furnizori premium pentru producătorii internaționali de autoturisme și autoutilitare. La inaugurarea de astăzi a fost prezentă Nina Welp, Directorul general al Grupului Welp.

Povestea Dressel+Höfner International SRL a început în anul 2005 la Mediaș, cu un număr de 10 angajați. În prezent, compania a ajuns la 150 angajați și a fost relocată într-un sediu nou care să îi permită dezvoltarea activității.

Compania și-a propus să rămână un jucător important pe piața forței de muncă din Mediaș și județ. Fabrica execută injecții mase plastice, ștanțare și ambutisare, trovalizare, sudură și asamblare module. De asemenea și-a propus să intre pe piața autovehiculelor blindate. Sâmbătă medieșenii și nu numai ei vor avea ocazia să participe la Ziua Porților Deschise și să vadă ce posturi sunt disponibile.

Compania Dressel+Höfner International SRL are în prezent 150 de angajați, de la operatori, la sculeri-matrițeri, electricieni și până la ingineri în domeniul tehnic.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here