Acasă Nova TV

Au început lucrările de modernizare a DJ 141 Mediaș-Moșna-Pelișor-Bârghiș | Foto

1145
lucrările de modernizare

Au început lucrările de modernizare a Drumului Județean 141 Mediaș-Moșna-Pelișor-Bârghiș. 

Consiliul Județean Sibiu dă vești bune sibienilor. Au început lucrările de modernizare a drumului județean 141 Mediaș – Bârghiș, investiție care se realizează cu fonduri europene atrase de administrația județeană. Durata de finalizare a lucrărilor pe cei 25,8 km este de 2 ani și jumătate

Marți, 27 august 2019, a avut loc predarea amplasamentului către antreprenor, după care s-a dat ordinul de începere a lucrărilor. La evenimentul organizat la sediul Primăriei Moșna au participat din partea Consiliului Județean Sibiu reprezentanți ai Direcției Strategii, Proiecte (Cristian Căpriorean și Călin Bondulescu) și ai Direcției Tehnice (Horia Brad), reprezentanți ai constructorului – SC Drumserv SA din Târgu-Mureș și reprezentanți ai avizatorilor (furnizorii de gaz, energie electrică, telefonie, etc). De asemenea, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au făcut și o vizită în teren, constatând o bună organizare de șantier.

„Ne bucurăm că s-au demarat lucrările de modernizare pe DJ Mediaș-Bârghiș, acesta fiind primul mare proiect de infrastructură rutieră, alături de modernizarea DJ 106 Agnita – Sighișoara și DJ 106 B Ocna -Țapu, care se realizează din fondurile europene atrase de Consiliul Județean Sibiu în perioada de programare 2014 – 2020. Ne bazăm pe buna reputație a constructorului și pe colaborarea avută anterior și ne așteptăm la o lucrare de bună calitate, realizată în termenele asumate în contract”, a declarat Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu.

Drumul județean 141 pornește din Mediaș și unește comuna Moșna și satul Pelișor cu comuna Bârghis, unde se întâlnește cu alt drum modernizat de Consiliul Județean Sibiu cu fonduri europene: DJ 106 Sibiu – Agnita.

Foto: Consiliul Județean Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.