Acasă Sport

Gaz Metan a remizat cu Chindia în prima etapă a sezonului

203
Gaz Metan a învins Chindia

Gaz Metan a debutat cu o remiză în sezonul 2019-2020. Medieșenii au terminat la egalitate, scor 2-2, partida cu Chindia Târgoviște.

Gaz Metan a început în formula: R. Pleşca – M. Velisar, M. Constantin, I. Larie, V. Crețu, – L. Droppa, N. Roșu, N. Chamed, D. Olaru, M. Sanoh – S. Buș. Antrenor Edi Iordănescu.

Chindia Târgoviște a început în formula: M. Aioani – D. Dumitrașcu, M. Leca, A. Benga, M. Martac – D. Novac, M. Neicuţescu, L. Mihai, O. Bic, V. Raţă – M. Voduț. Antrenor Viorel Moldovan.

Minutul 24 Gol Gaz Metan! Sergiu Buș a deschis scorul cu un șut din interiorul careului de 16 metri după o centrare perfectă venită de la Crețu. VEZI GOLUL AICI!

Minutul 43 Gol Gaz Metan! Sergiu Buș a făcut dubla. Atacantul a înscris după ce portarul Aioani a respins în față mingea trimisă cu capul de Olaru. Centrarea de pe dreapta a venit de la Chamed. VEZI GOLUL AICI!

Minutul 65 Gol Chindia! În minutul 65, Chindia a reușit să reducă din diferență. Mihai Neicuțescu a luat o acțiune pe cont propriu în partea stângă, a pătruns în careu și l-a învins pe Răzvan Pleșca.  VEZI GOLUL AICI!

Minutul 84 Gol Chindia! În minutul 84, Chindia a primit penalty după ce Lukas Droppa a atins mingea cu mâna în careul de 16 metri, iar Ovidiu Bic a reușit să transforme lovitura de pedeapsă. VEZI GOLUL AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here