Acasă Nova TV

Aplicația Monitorul Prețurilor Carburanților și pentru Mediaș

381
Aplicația Monitorul Prețurilor Carburanților și pentru Mediaș

Șoferii din Mediaș pot afla în timp real prețurile la benzină, motorină sau gaz petrolier lichefiat (Gpl), cu aplicația de monitorizare a prețurilor.

Consiliul Concurenţei a lansat o platformă on-line prin care consumatorii au posibiliatea să afle preţurile practicate de către principalele reţele de distribuţie a carburanţilor auto. 

Aplicația se numește Monitorul Preţurilor Carburanţilor și poate fi folosită și pe raza municipiului Mediaș. Tot ce trebuie să faceți este să accesați categoria Carburanți Auto, produsul al cărui preț doriți să-l aflați și raza de kilometric pentru căutarea stației de combustibil.

Momentan, aplicaţia are integrate companii precum OMV Petrom, Mol, Rompetrol, Lukoil, Socar şi Gazprom.

Lansarea aplicației Monitorul Prețurilor Carburanților dă posibilitatea de a alege, având la îndemână informaţii importante cu privire la oferta existentă pe piaţă în zona geografică de interes. În acest fel, se va stimula concurenţa, atât prin preţ cât şi prin serviciile oferite de companiile implicate în comercializarea cu amănuntul a carburanţilor auto, sunt de părere cei de la Consiliul Concurenței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here