Acasă Sibiu

A fost lansat Dosarul Electronic aplicație pentru vizualizarea dosarelor de pe rolul instanțelor

370
APLICAȚIA DOSARUL ELECTRONIC

Persoanele fizice și juridice care au deschise dosare pe rolul instanțelor de judecată din judeţele Alba, Sibiu şi Hunedoara își pot accesa documentația cu ajutorul unei aplicații electronice denumite Dosarul Electronic.

Aplicația Dosarul Electronic a fost lansată luni, 15 iulie, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Alba Iulia. Aplicația permite vizionarea şi descărcarea documentelor din dosare, fără a mai fi necesară deplasarea la arhiva instanţei sau utilizarea corespondenţei scrise.

Accesarea aplicaţiei se face pe site-ului Curții de Apel Alba Iulia, pentru autentificare fiind necesară adresa de e-mail şi telefonul mobil, precum şi transmiterea unei cereri de acces la Dosarul Electronic.

Este o aplicaţie informatică care vine în sprijinul persoanelor care au dosare pe rolul instanţelor, avocaţilor acestora inclusiv executorilor, lichidatorilor sau experţilor judiciari şi permite vizualizarea sau descărcarea hotărârilor judecătoreşti şi a altor documente din dosar depuse la instanţă după data de 01.06.2019, de când a început scanarea documentelor la toate instanţele”, se precizează într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.