Acasă Sibiu

Ați văzut aceste persoane ? Poliția caută un bărbat și o femeie dispăruți fără urmă

1150
un bărbat și o femeie

Poliția caută un bărbat și o femeie, ambii dispăruți fără urmă.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 51 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. 

La data de 04 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 29 aprilie 2019, fratele său, OBEDEA SILVIU CONSTANTIN, în vârstă de 51 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 90 kg, păr negru, fir drept, scurt, faţă ovală, ten alb, constituție solidă.              

Semne particulare: Pe brațul drept prezintă 2 tatuaje tribale de circa 10-15 cm.

Nu se cunosc obiectele vestimentare pe care le purta la data plecării.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută și o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Dolj, care a plecat voluntar din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. 

La data de 04 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiica sa,  UDREA LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 20 de ani, a plecat din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente : înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, păr blond, fir drept, lungime medie, faţă ovală, ten alb, constitutie atletică.              

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: Sacou din stofă de culoare verde, cămașă cu dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un rucsac de culoare albastră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre cele două persoane sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Articolul precedent2019–Anul Hermann Oberth | Expoziție la Centrul Cultural Casa Schuller
Articolul următor96 proiecte finanțate de Consiliul Județean Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.