Acasă Sport

Cristian Pustai antrenor în Liga a 2-a | În drum spe Clinceni, Eugen Pîrvulescu s-a oprit la Călărași

1000
cristian pustai antrenor la Călărași

Cristian Pustai este noul antrenor al divizionarei secunde Dunărea Călăraşi, a anunțat site-ul oficial al clubului.

Cristian Pustai, ultima oară director tehnic al Gaz Metan, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, obiectivul fiind promovarea în liga 1.

Mă bucur că domnul Cristi Pustai a ales să devină antrenorul echipei noastre Dunărea. Experienţa şi profesionalismul de care a dat dovadă la toate echipele pe care le-a pregătit, sunt sigur că vor fi de bun augur pentru noi. Obiectivul este promovarea şi deşi se anunţă o competiţie extrem de dură, în noul sezon al ligii a 2-a, consider că acest deziderat va prinde contur,” a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, principalul finanţator al clubului Dunărea.

În drum spre Clinceni unde a fost dat ca și angajat, fostul director al CSM Mediaș, Eugen Pîrvulescu s-a oprit și el la Călărași de unde nu a mai plecat.

Dunărea a anunțat că Pîrvulescu va ocupa funcţia de preşedinte executiv. El va coordona şi activitatea Academiei de fotbal Dunărea Călăraşi.

Dunărea va miza şi pe expertiza domnului Eugen Pîrvulescu care va ocupa funcţia de preşedinte executiv, urmând a colabora cu domnul Florin Brişan care rămâne în continuare preşedintele Dunării. Domnul Pîrvulescu se va ocupa în paralel şi cu dezvoltarea proiectului Academia de Fotbal Dunărea pe care l-am demarat încă din primăvara acestui an,” a mai spus Vasile Iliuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.