Acasă Nova TV

Interes ridicat pentru #Bița Urbană | 100 de copii și adulți au promovat mersul pe bicicletă

311
promovăm mersul pe bicicletă

Interes ridicat pentru #Bița Urbană. Medieșenii au răspuns pozitiv la primul eveniment de promovare a mersului pe bicicletă și a beneficiilor pe care acesta le aduce.

Aproximativ 100 de copii și adulți au fos prezenți duminică în jurul amiezii la #Bița Urbană, acțiune organizată la Casa de lângă Sinagoga Mediaș. Programul ediției de vară a cuprins un traseu, pe bicicletă, în zona centrală a Mediașului, un picnic, vizitarea Sinagogii și vizionare unui documentar despre mersul cu bicicletă.

100 bicicliști de toate vârstele au apreciat ideea unor medieșeni de a promova mersul pe bicicletă, mai important decât atât, să fie făcut în siguranță, și au răpuns prezent la eveniment.

Curtea Casei de lângă Sinagoga Mediaș a fost neîncăpătoare duminică în jurul amiezii, la plecarea pe traseul strada Pompierilor – Piața Regele Ferdinand – strada Petofi Sandor – Piața Agroalimentară – strada Mihai Viteazu cu revenire la Sinagogaă.

Ideea de promovare a mersului pe bicicletă a fost apreciată și de conducerea municipalității. Atât primarul Gheorghe Roman cât și viceprimarul Christine Thellmann s-au alăturat acestui demers și au pedalat alături de toți participanții.

Având în vedere succesul primei ediții, organizatorii ne-au declarat că #Bița Urbană va reveni pe străzile Mediașului cu o nouă ediție în toamna acestui an.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here