Acasă Nova TV

Cerc pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă la Grădinița Bucuria Copiilor | Foto

810
pedagogic

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă a avut loc  la Grădinița Bucuria Copiilor.

Tematica Cercului pedagogic găzduit de Centrul de documentare și informare al Grădiniței cu Program Prelungit Bucuria Copiilor, a avut două puncte distincte. Primul a fost o activitate demonstrativă la grupa mijlocie intitulată ,,Jocul logic mijloc de dezvoltare a gândirii logice și creative”. Cel de-al doilea punct a fost ,,Frumosul, armonia, sunetul şi ritmul – ca valori ale artelor, cultivate de la vârstele timpurii”.

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă se organizează cu sprijinul Inspectorilor de specialitate de la I.S.J. Sibiu, Prof. Dr. Maria Turean și Prof. Delia Stoicescu. Responsabilul Cercului pedagogic este Profesorul Peter Izabella, Directorul Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Bucuria Copiilor” Mediaș.

Unitățile școlare participante au fost Grădiniţa Bucuria Copiilor Mediaş, Grădiniţa Rază de soare Mediaş, Grădinița Micăsasa, Grădinița Ţapu, Grădinița Şeica Mică, Grădinița Copşa Mică, Grădinița Valea Lungă, Grădinița Dârlos, structura Grădinița Curciu, Grădinița Agârbiciu, Grădinița Valea Viilor, și structura Grădinița Motiş.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here