Acasă Sibiu

Accident pe DN 7 | Trei adulți și un copil au fost răniți

2059
accident pe dn 7 în județul sibiu

Accident pe DN 7 duminică dimineața în apropiere de Boița, județul Sibiu. Două autoturisme s-au tamponat.

Conform polției rutiere, accidentul pe DN 7 s-a produs după că unul dintre cele două autoturisme a pătruns pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe DN 7, km. 247+300, în afara loc Boita. Un șofer în vârsta de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, într-o curba la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârsta de 64 de ani”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident pe dn 7 in judetul sibiu
Accident pe DN 7 în județul Sibiu

Echipaje SMURD și SAJ Sibiu au acordat asistență medicală unui număr de cinci persoane. Printre victime se află si o femeie de 26 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.

Patru persoane au fost transportate la spital. S-au acordat îngrijiri medicale unei femeie de aproximativ 36 ani și unui băiat de aproximativ 6 ani care au fost transportați la UPU Sibiu de către echipajul SMURD. Alte două persoane au fost transportate la Spitalul din Sibiu de către echipajul Serviciului de Ambulanță”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

După aproximativ două ore de blocaj, traficul pe DN7 a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here