Acasă Nova TV

Tânăr din Șoroștin cercetat penal pentru furt și conducere fără permis

899
a adormit la volan

Un tânăr din Șoroștin este cercetat penal pentru furt și conducere fără permis.

La data de 23 mai, un sibian a reclamat poliției faptul că, în perioada 22 – 23 mai, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în municipiul Sibiu, pe strada Negoveanu.

„În urma activităților de verificare efectuate, în ziua următoare, în jurul orei 18:00, în municipiul Sibiu, în zona Podului Gării, polițiștii Serviciului de Ivestigații Criminale Sibiu au depistat autoturismul în cauză, la volan fiind identificat  un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în satul Șoroștin, acesta fiind bănuit că ar fi sustras autoturismul, conducându-l pe raza municipiului Sibiu, deși nu deține permis de conducere.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, tânărul fiind reținut 24 de ore pe bază de ordonanță.

La data de 25 mai, acesta a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here