Acasă Transilvania Online

Premierul Ungariei Viktor Orbán vizită de două zile în Transilvania

339
premierul Ungariei Viktor Orbán

La invitația UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, președintele FIDESZ va efectua un turneu de două zile în Transilvania.

În 8 mai, premierul Ungariei, Viktor Orbán, va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți.

Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureș, va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța și Centrul de Protecție a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din județul Harghita .

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor vor susține o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR (Cluj Napoca, str. Republicii nr. 60)

(1.) Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 și este deschis pentru accesul presei.

 (2.) După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc și Centrul Metodologic. Meciul de hochei de pe terenul din Cârța va începe la ora 15:00 și este deschis pentru accesul presei.

Sursa: UDMR

Pe data de 9 mai, joi, prim-ministrul  Ungariei va participa la Summitul UE de la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here