Acasă STIL DE VIATA

Google Maps cu cele mai populare feluri de mâncare din restaurante

232
google maps

Google Maps va analiza fotografiile încărcate de utilizatori și va realiza liste cu cele mai populare feluri de mâncare disponibile în restaurantele prezente pe aplicația de navigare. 

Noua funcție a fost adăugată în pagina Meniu din Google Maps la restaurante care își prezintă oferta. Pentru ca funcția să fie afișată pentru un număr din ce în ce mai mare de restaurante, acestea trebuie să-și listeze oferta în pagina de business. Google va da posibilitatea ca review-urile să poată fi însoțite și de fotografia cu eventualul meniu consumat.

La ora actuală pagina „Meniu” oferă informații despre felurile de mâncare disponibile, dar în majoritatea cazurilor nu include fotografiile acestora. În foarte multe cazuri meniurile lipsesc din paginile restaurantelor ce apar pe Maps.

Noua funcție, testată beta de Google, folosește postările clienților pentru a face o listă a celor mai populare feluri de mâncare dintr-un restaurant. 

Pentru companie este una dintre prioritățile perioadei următoare și pentru faptul că se dorește o apropiere de concurenții Yelp și Foursquare, scrie 9to5google.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.