Acasă Sport

Comunicat Gaz Metan | Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu & când se va ieși din insolvență

652
tensiuni la gaz metan

Clubul Gaz Metan a remis marți seara un comunicat de presă despre situația lui Edi Iordănescu.

În cadrul acestuia se arată că tehnicianul mai are un an de contract cu gruparea de pe Târnava Mare. Totodată, se vorbește despre continuitate și asigurarea condițiilor cerute de acesta pentru performanță. În cadrul comunicatului semnat de Președintele Ioan Mărginean, este abordat și subiectul ieșirii din insolvență a clubului.

,,Ca urmare a avalanșei de informații, speculații și discuții fără sfârșit din mass-media sportivă și nu numai, cu privire la plecarea Antrenorului principal Edward Iordănescu la FCSB, Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș dorește să aducă o serie de lămuriri menite să facă lumină cu privire la acest subiect mediatizat excesiv.

Edward Iordănescu se află sub contract pentru încă un an cu Gaz Metan. Clubul nu concepe altă variantă decât continuarea contractului, motiv pentru care face toate eforturile necesare susținerii activității acestuia în cele mai bune condiții posibile. Orice tentativă din partea oricărui club de a iniția orice fel de negocieri cu acesta este contrar regulamentelor în vigoare și va fi tratată corespunzător.

Menționăm totodată că încetarea unilaterală a contractului înseamnă automat asumarea unor penalități financiare importante. Pentru noi cuvântul de ordine în această perioadă este continuitate. Suntem convinși că vom avea o colaborare foarte bună și în continuare, iar Gaz Metan va reuși să își atingă obiectivele pe care și le-a stabilit alături de Edward Iordănescu.

În această dimineață Clubul Gaz Metan Mediaș a trimis către Administratorul judiciar spre aprobare, tabele cu toate plățile care trebuie făcute în vederea ieșirii din insolvență. Precizăm că în conturile clubului se află toți banii necesari pentru achitarea atât a datoriilor de pe planul de reorganizare, cât și a celor curente. În cazul în care ne vom lovi de refuzul acestuia, ne vom adresa Judecătorului sindic de la Tribunalul Sibiu pentru a obține o Ordonanță președințială menită să ducă la rezolvarea problemei în cel mai scurt timp posibil.

Cu această ocazie dorim să mulțumim tuturor oamenilor de bine care au crezut în noi și în planul de reorganizare. Sperăm ca pe viitor să avem o evoluție ascendentă atât din punct de vedere al managementului economic și sportiv, dar și al obiectivelor viitoare pe care le dorim mult mai îndrăznețe” se arată în comunicatul Clubului Gaz Metan.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here