Acasă Nova TV

Licean pentru o zi | Porți deschise la Axente Sever

324
Axente

Liceul Teoretic Axente Sever a organizat o acţiune dedicată viitorilor absolvenţi ai claselor a VIII-a din municipiul Mediaş şi zona de nord a judeţului Sibiu.

Sub genericul „Licean pentru o zi”, elevii au fost aşteptaţi să treacă pragul unităţii de învăţământ şi să afle mai multe despre oferta educaţională a acesteia.

Acţiunea „Licean pentru o zi” s-a adresat tuturor absolvenţilor claselor a VIII-a din municipiul Mediaş şi zonă și a fost prima din cadrul Programului „Să știi mai multe, să fii mai bun” sau Școala Altfel.

Aceştia au avut ocazia să participe la mai multe activităţi educativ–demonstrative desfăşurate în cabinetele de specialitate şi sala de sport a liceului medieşean. Pentru anul şcolar 2018-2019, Liceul Teoretic Axente Sever pune la dispoziţia viitorilor săi elevi un număr de cinci clase.

Alte activități ale Programului „Să știi mai multe, să fii mai bun” de la Liceul Teoretic Axente Sever includ vizitarea Universității „1 Decembrie” din Alba Iulia sau excursii pe mai multe zile la Albac, Sovata sau Brașov.

Foto: Facebook|Liceul Teoretic Axente SEVER Mediaș

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here