Acasă Sibiu

Petronela Lungu este noua campioană Bikini Race | Foto

618

Petronela Lungu este noua campioană Bikini Race.

14 tinere curajoase s-au înscris la startul celei de-a șasea ediții a celui mai inedit concurs de iarnă din țară, Bikini Race. Fetele au avut parte de o vreme schimbătoare, cu cer înorat și frig, alternat cu sclipiri de soare, ce nu le-a făcut prea ușoară sarcina de a trece prin cele cinci probe din concurs, îmbrăcate doar în costume de baie.

Ediția din acest an a competiției a fost prezentată de vloggerul Marian Ionescu, sosit la Sibiu împreună cu soția sa, Georgiana, ce a făcut parte din juriul evenimentului alături de Andy Fazekas, multiplu campion national la snowboard, Sebastian Barbu, unul dintre cei mai prolifici sportivi din județ la ski și automobilism și designerul vestimentar Emina, partenerul oficial al Bikini Race 2019.

Ca deobicei, concursul a început cu o prezentare pe catwalk urmată de întrebările haioase pregătite pentru a pune în evidență fetele în fața celor patru jurați. O dată prezentate publicului, concurentele au lăsat deoparte halatele care le-au amăgit senzația de frig și s-au urcat pe schiuri sau pe placă pentru proba de slalom. O singură concurentă a căzut, restul au trecut rapid linia de finish.

A urmat apoi proba de îndemânare sportivă. Fetele au avut de parcurs un traseu de circa 50 de metri pe banda rulantă a școlii de ski, de unde trebuiau să arunce de două ori cu mingea la coș și să treacă pe sub bara de limbo. O dată coborâte de pe bandă, concurentele au urcat în colac și au pornit spre cele nouă popice, încercând să doboare cât mai multe. Iar traseul aplicativ, ultima probă a acestui „triatlon” a fost parcurgerea traseului aplicativ, o serie de valuri peste care fetele trebuiau să treacă în alergare, cel mai bun timp urmând să stabilească nota finală.

Punctele primite din partea juriului au fost apoi adunate timpilor cronometrați iar cele mai bine clasate patru fete au avansat în finală. Andreea Teodorescu, Emilia Tocaciu, Diana Fleșeriu și Petronela Lungu au pornit în același timp pe același traseu aplicativ, ultima dintre ele reușind să treacă prima linia de sosire și să câștige titlul ediției din acest an. Petronela va pleca alături de snowboarderii de la Fresh Meat la Snow Mission, în Vars, Franța, marele premiu al acestei competiții. Alături de excursia în străinătate, câștigătoarea a plecat acasă cu un voucher de 3000 de lei pentru produse realizate de brandul Emina și cu produse Rip Curl. Pe locul secund s-a clasat Diana Fleșeriu, urmată de Emilia Tocaciu și Petronela Lungu. Ultimele două clasate pe podium au primit câte un voucher de 1000 de lei pentru produse Emina și produse Rip Curl, alături de flori oferite de Florăria Noir. 

Sezonul de evenimente se închide cu Slide and Freeze

Cel mai trăznit concurs va închide sezonul de evenimente în complexul Arena Platoș Păltiniș. Slide and Freeze propune temerarilor un lac cu apă suficient de rece încât să fie nevoie de o mică doză de nebunie, lac pe care vor trebui să îl traverseze pe schiuri, pe placă sau la „volanul” propriilor ambarcațiuni. Concursul este extrem de gustat în resorturile de ski din Austria, în special în zona Tirol, fiind unicul de acest gen din România. Slide and Freeze va avea loc în 10 martie, de la ora 13. Concurenții se pot înscrie în trei categorii, Slide and Jump, unde va fi punctată cea mai bună săritură din două încercări, Slide and Freeze, traversarea prin acvaplanare a bazinului sau în categoria de ambarcațiuni, de departe cea mai așteptată și mai gustată categorie a concursului. 

Foto: Facebook|Arena Platoș Păltiniș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.