Acasă Revista Presei

Fiul antrenorului Marcel Țenter este în moarte cerebrală după un accident rutier

3778
Fiul antrenorului Marcel Țenter

Fiul antrenorului Marcel Țenter este în moarte cerebrală după un accident rutier, scrie Digi24.


Radu, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter, operat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a ajuns de urgenţă duminică seară, după un accident rutier, este conectat încă la aparate. Informaţiile anterioare anunţau că tânărul ar fi decedat. Ţenter a declarat pentru News.ro că fiul lui se află în moarte cerebrală şi este conectat la aparate.

”Suntem afectaţi de tot ce se întâmplă şi suntem alături de Radu. Este conectat la aparate, este în moarte cerebrală. A intrat în această stare la puţin timp după accidentul rutier de duminică. Ştim cu toţii ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranţă, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim şi la donare de organe, vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a declarat Marcel Ţenter, pentru News.ro.

Informaţiile privind decesul fiului său, Radu, în vârstă de 25 de ani, au circulat luni în mai multe medii, inclusiv pe reţelele de socializare, unde mulţi colegi şi prieteni ai lui au transmis condoleanţe.

Articol complet: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.