Acasă Transilvania Online

Accident mortal la Târgu Mureș | 2 șoferi morți în giratoriu

3043
accident mortal la Târgu Mureș

Accident mortal la Târgu Mureș. Două persoane au decedat sâmbătă dimineața după o coliziune violentă într-un sens giratoriu.

Pompierii au fost solicitați să intervină sâmbătă dimineață cu o mașină de descarcerare, o autoutilitară cu apă și spumă, două echipaje SMURD la un accident mortal la Târgu Mureș. Evenimentul s-a petrecut în sensul giratoriu de pe str. Gheorghe Doja , la Gara Mare.

Accidentul din această dimineață ce s-a produs la ora 05.35, in Tg.Mures, pe strada Gheorghe Doja, in intersecția cu strada P-ța Gării s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani și un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Ambele autovehicule sunt înmatriculate în județul Mureș. In urma accidentului ambii conducători auto au decedat.

accident mortal la Târgu MureșDin primele cercetări, cauza probabilă principală a producerii accidentului ar fi neacordare prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga, iar ca și cauză secundară, viteza excesivă.

In urma accidentului s-a rupt un stâlp de susținere a fibrei optice.
Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe rute ocolitoare”, a precizat purtătoarea de cuvânt a IPJ Mureș, Emanuela Rugină.

Foto punctul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.