Acasă Sibiu

Șoferi din Mediaș și Ațel sub influența alcoolului | 8 depistați în weekend

1582
șoferi sub influența alcoolului

În sfârșitul de săptămână trecut polițiștii rutieri au acționat și pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului.

Infracțiunile de conducere sub influența alcoolului și cele de conducere fără permis au fost cele mai frecvente abateri constate.

Astfel, la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 01,30, pe Șoseaua Sibiului, la intrarea în municipiul Sibiu, polițiștii au testat alcoolscopic un șofer în vârstă de 36 de ani, din județul Ilfov, cu un rezultat de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 09,00, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, un localnic în vârstă de 49 de ani a fost depistat la volan cu o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Mediaș, un localnic în vârstă de 47 de ani a fost depistat cu o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 17,00, pe raza comunei Ațel, un localnic în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 februarie a.c., pe DN 1, zona Veștem, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un alt conducător auto, sibian în vârstă de 46 de ani. Testarea a rezultat într-o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 februarie a.c., în jurul oreo 03,30, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, un sibian în vârstă de 21 de ani a fost depistat cu o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 00,30, tot pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 30 de ani a fost depistat cu o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 03,35, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, un buzoian în vârstă de 39 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a prezentat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din păcate duminică un șofer băut, în vârstă de 34 ani din Sibiu, a produs un accident pe DN1 în care a fost rănită grav o femeie gravidă.

Toți cei depistați cu alcoolemie în aerul expirat au fost conduși la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În toate situațiile, au fost întocmite dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here