Acasă Nova TV

Minoră de 13 ani violată de 2 bărbați pe Tineretului

7716

O minoră de 13 ani a fost violată de 2 bărbați pe strada Tineretului.

Fapta s-a petrecut joi seara într-o locuință de pe strada Tineretului. Fata le-a declarat anchetatorilor că doi bărbați pe care i-a mai văzut anterior, dar nu știe exact cine sunt, au atras-o într-o locuință, unde au obligat-o să întrețină relații sexuale orale.

După ce a scăpat de aceștia minora a reclamat violul. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mediaș, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Cei doi bărbați nu au fost deocamdată identificați, însă se derulează o serie de activități în acest sens.

,,La data de 14 februarie, în jurul orei 22:00, o minoră în vârstă de 13 ani a sesizat Poliția Municipiului Mediaș, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, doi bărbați necunoscuți ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, într-un imobil de pe raza municipiului Mediaș.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mediaș, urmând a se stabili toate circumstanțele incidentului sesizat și a se realiza încadrarea juridică a faptei” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here