Acasă Transilvania Online

Live pe Facebook accident pe autostrada A3 Turda – Gilău | 5 răniți

3065
accident live pe facebook A3

Accident teribil pe autostrada A3, între Turda și Gilău. Cinci persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată, după ce șoferul unui microbuz preocupat de un live pe Facebook a pierdut controlul direcției.

Accidentul rutier s-a petrecut luni 4 februarie, pe Autostrada A3, în zona Gilău-Turda. În accident au fost implicate un microbuz şi un TIR. Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, din cauza vitezei şi a neatenţiei şoferului, care era mai preocupat să transmită live pe Facebook, scrie Adevărul de Cluj.

Pe contul de Facebook Info Trafic 24 au apărut imaginile transmise live de şoferul microbuzului, cu câteva zeci de secunde înaintea şi chiar în momentul producerii accidentului. După răsturnare se aud vaietele celor aflați în mașină.

Pompierii au scos prin parbrizul autoutilitarei o persoană rămasă blocată în microbuz. Trei oameni au reuşit să iasă din microbuz până la sosirea salvatorilor, a anunţat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 32, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în apropierea localităţii Sălicea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.