Acasă Nova TV

Spitalul Mediaș primește bani după scandalul Hexi Pharma

826
spitalul mediaș

Spitalul Mediaș, alături de alte unități spitalicești din județul Sibiu vor primi depăgubiri în urma scandalului Hexi Pharma. Unitatea din Mediaș, alături de alte unități spitalicești din județul Sibiu vor primi depăgubiri în urma scandalului Hexi Pharma.

Hexi Pharma a livrat către mai multe unități medicale din întreaga țară, timp de mai mulți ani, dezinfectanții diluați. Din această cauza Tribunalul București a hotărât ca firma să plătească un prejudiciu de aproximativ 125 milioane lei, respectiv contravaloarea produselor biocide neconforme achiziționate de sute de spitale din țară, printre care și Spitalul Mediaș.

Conform turnulsfatului.ro, alături de spitalele de stat și private din țară care s-au constituit părți civile în dosar, trei unități spitalicești din Sibiu vor primi despăgubiri. Este vorba despre Spitalul de Pediatrie, Spitalul de Psihiatrie și Spitalul General CF.

Despăgubirile pentru Spitalul General CF vor insuma 22.577 lei. Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu va primi despăgubiri de 10.101 lei, Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda” Sibiu va primi 155.097 lei iar Spitalul Municipal Mediaș va primi suma de 9.724 lei.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here