Acasă Nova TV

Anunțul de licitație a centurii Mediașului primit cu reținere | PSD & PNL și-au asumat momentul

962
centura mediașului declarații

Primarul Gheorghe Roman, a comentat anunțul de scoatere la licitație și execuție a centurii Mediașului, apărut pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP).

Edilul a făcut referire la declarațiile PSD și PNL care și-au atribuit fiecare, meritele acestui pas.

CNAIR SA a publicat zilele trecute, pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP), anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică pentruproiectarea și execuțiaVariantei de Ocolire a municipiului Mediaș în lungime de 8,5 km. Valoarea estimată a acestui proiect este de 125.739.114 lei fără TVA.

Vestea a fost considerată o mare realizare, atât de PSD cât și de PNL care au postat imediat mesaje pe rețeaua de socializare Facebook.

Astfel senatorul PSD Viorel Arcaș a scris că ’’după ani de zile de eforturi, străduinte si nenumarate interpelări si intrebări adresate ministrilor Transporturilor, interminabile discutii, mai calme sau mai aprinse, s-a realizat cel mai important pas pe drumul spre Varianta Ocolitoare a Mediasului. Anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia lucrarii este acum public.’’

De partea cealaltă, Partidul Național Liberal Sibiu a anunțat că ’’Este un mare succes al PNL, deoarece acest obiectiv de investiții nu ar fi fost posibil dacă parlamentarii PNL de Sibiu – Raluca Turcan, Mircea Cazan, Nicolae Neagu și Constantin Șovăială – nu ar fi propus un amendament la Legea bugetului de stat pentru anul 2018. La propunerea parlamentarilor PNL de Sibiu, Mediașul va avea centură ocolitoare.’’

O postare mai critică la adresa medieșenilor a avut-o consilierul local PSD Dana Morăraș, care constată ’’cu amărăciune, că ura și dezbinarea au pătruns atât de mult în sufletele și viețile noastre, încât nu mai suntem în stare să ne bucurăm nici măcar la auzul unei vești bune…. mă așteptam ca medieșenii să aibă o altă reacție, una pozitivă, deoarece lucrurile merg în direcția bună. Însă, nu a fost așa… Ar trebui ca, indiferent de culoarea politică, „să dăm cezarului ce este al cezarului” și să mulțumim celui care a crezut în realizarea acestui proiect.

Primarul Gheorghe Roman a făcut Marți o declarație în care subliniază faptul că este important ca proiectul să se facă, însă mai este mult de lucru până atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here