Acasă Nova TV

Eveniment gastronomic și expoziții de promovare a Mediașului și zonei | VIDEO

671
Eveniment gastronomic

Miercuri a avut un loc un eveniment gastronomic și expoziții de promovare a Mediașului și zonei.

Delegația Platformei Regiunilor Gastronomice Europene a ajuns miercuri la Mediaș. Invitații au avut parte de expoziții cu produse realizate de fabricile din municipiu. Totodată, aceștia au fost invitați la o expoziție culinară cu degustare, cu preparate realizate de producători din Mediaș și zonă. Nu au lipsit sucuri, vinuri și dulciuri, iar restaurantele au pregătit o serie de preparate specifice.

Județul Sibiu a devenit oficial Regiune Gastronomică Europeană, predarea titlului având loc marți seara la Sibiu. Miercuri după-amiază, oaspeții europeni au ajuns și la Mediaș. Municipiul de pe Târnava Mare, ca membru al Consorțiului ,,Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019”, s-a pregătit așa cum se cuvine și a organizat un eveniment care a cuprins mai multe expoziții cu produse realizate de către fabrici care au continuat tradițiile meșteșugurești de odinioară, precum Medimpact, Emailul și Teracota.

Nu a lipsit o expoziţie culinară cu degustare la care au fost prezenţi mai mulţi producători locali şi din zona de nord a județului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.