Acasă Sport

Victorie CSM Mediaș în optimile Cupei contra lui SCM U Craiova

108
csm mediaș vs craiova

CSM Mediaș a furnizat miercuri surpriza în optimile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Într-o partidă desfășurată în Sala Sporturilor din Mediaș, CSM Mediaș a reușit să învingă SCM Universitatea Craiova cu 88-86, coșul victoriei fiind reușit cu două secunde înainte de final.

Titus Nicoară și Andrija Simovic, cu câte 25 de puncte, au fost principalii marcatori în victoria contra Universității Craiova, echipă ce activează în prima grupă valorica din Liga Națională de Baschet.

CSM Mediaș a reușit să câștige primele trei sferturi iar craiovenii au controlat ultima parte a întâlnirii. Coșul victoriei a venit cu două secunde înainte de final și a fost marcat de Kareem Storey care a adunat în această partidă 18 puncte.

Titus Nicoară a fost performerul partidei, cu 25 de reușite dintre care cinci de trei puncte. Totodată a contribuit la victoria Mediașului cu zece recuperări și șase pase decisive.

Pentru noi Cupa României a fost un bonus. Am câștigat cu Voluntari de la minus 16 în ultima secundă, acum am făcut un meci mare cu Craiova. Cred că este cel mai bun meci din acest sezon, ca imagine, pentru orașul Mediaș cred că a amintit de meciurile din trecut. Normal că returul va fi foarte greu. Nu pot să spun că avem șanse la calificare. Mergem să jucăm și vedem ce va fi. (totalbaschet.ro)

Pentru CSM Mediaș urmează duminică, de la ora 18, partida din deplasare cu Dinamo contând pentru etapa a patra din grupa galbenă a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here