Acasă Transilvania Online

Michael Bolton concertează la Cluj

198
michael bolton concert la cluj

Celebrul cântăreț american Michael Bolton va concerta anul acesta la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Multiplul castigator al premiilor Grammy, MICHAEL BOLTON implineste, astazi, frumoasa varsta de 66 de ani! Cu această ocazie au fost anunțate două spectacole în România. Primul la Cluj în Sala Polivalentă, pe 2o iulie, iar celălalt la București în Sala Palatului, pe 22 iulie. Ambele concerte vor începe la ora 20.

Prețul biletelor pentru Cluj sunt, în acest moment:
VIP – 288 lei
Categ. I – 114 lei
Categ. II – 100 lei
Categ. III – 94 lei
Categ. IV – 74 lei

Cantaretul si compozitorul, Michael Bolton a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, continuand sa plece in turnee internationale si sa incante o lume intreaga.

Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodata, a cantat alaturi de adevarate legende, aici mentionandu-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming si BB King.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 si se intitlueaza “A Symphony of Hits”. Pe acest material gasim cele mai frumoase hit-uri rearanjate in maniera simfonica sub indrumarea si cu aparitia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra.

MICHAEL BOLTON a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevarat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultatorului. Este unul dintre cei mai apreciati si mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate varstele cu muzica si cu al sau timbru vocal inconfundabil.

“How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman” sunt doar cateva dintre minunatele melodii ale sale.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here