Acasă Nova TV

Mașină lovită în parcare | Șofer din Brateiu fără permis și băut

1321
accident în parcare mediaș

Marți seara, în jurul orei 20.45, s-a produs un accident pe strada Panait Cernea din Mediaș. Un autoturism a fost lovit în timp ce staționa în parcare.

Evenimentul rutier s-a produs din cauza unui bărbat în vârstă de 32 de ani din Brateiu. În timp ce conducea un autoturism pe strada Panait Cerna, în Mediaș, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în parcare.

Polițiștii care au intervenit în soluționarea evenimentului rutier au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea alcoolscopică a avut rezultatul de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În cursul anului 2018, în județul Sibiu, conducerea sub influența alcoolului a fost cauza principală de producere a 15 accidente rutiere soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 3 și rănirea ușoară a altor 12 persoane.

Foto Arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here