Acasă Nova TV

Un medieșean care a spart o mașină în Sibiu a fost prins la Bușteni

434
spart

Un medieșean care a spart o mașină în Sibiu a fost prins la Bușteni.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 21 ianuarie, cu sprijinul colegilor din cadrul I.P.J. Prahova, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș.

„În fapt, persoana în cauză este bănuită că, în noaptea de 27/28 noiembrie 2018, ar fi spart geamul portierei dreapta spate a unui autoturism parcat pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, iar din torpedoul mașinii ar fi sustras suma de 30 de lei.

În urma investigațiilor derulate, polițiștii sibieni au identificat presupusul autor care, la data de 21 ianuarie, a fost depistat de pe raza localității Bușteni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni.

Pe numele sibianului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere 24 de ore, iar la data de 22 ianuarie urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here