Acasă Sibiu

Tânăr de 19 ani arestat după ce a furat 5 autoturisme

947

Un tânăr de 19 ani a fost arestat după ce a furat 5 autoturisme.

La data de 18 ianuarie, în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind sustragerea mai multor autoturisme de pe raza județului Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și reținut un sibian în vârstă de 19 ani. Instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt din auto, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

În fapt, persoana în cauză este bănuită că, în cursul lunii decembrie a anului trecut, ar fi sustras cinci autovehicule parcate pe diferite străzi din municipiul Sibiu și orașul Cisnădie, mașini pe care le-ar fi condus și, ulterior, le-ar fi abandonat pe raza județului, aceasta în condițiile în care nu deține permis de conducere. Toate autoturismele au fost recuperate și predate părților vătămate.

De menționat este faptul că, în momentul săvârșirii faptelor, mașinile erau descuiate și cu cheia în contact sau pe bord.

„La data de 18 ianuarie a.c., ca urmare a acțiunilor specifice desfășurate de către polițiștii de investigații criminale, tânărul sibian a fost depistat pe raza municipiului Sibiu, a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 19 ianuarie a.c., conform deciziei instanței, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.