Acasă Revista Presei

Efecte ale ordonanţei fiscale | Digi RCS&RDS majorează tarifele

834
noile tarife rcs&rds

RCS&RDS a anunţat că va majora preţurile abonamentelor pentru serviciile de televiziune, telefonie mobilă şi fixa, internet mobil şi fix.

Conform adevarul.ro, majorarea va fi aplicată atât la abonamentele noi cât şi pentru contractele în derulare. Măsura RCS&RDS este pusă pe seama noilor costuri impuse de ordonanţa pe fiscalitate, adoptată de guvern.

„… Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi de creştere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum şi pentru a reacţiona la creşterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele.

Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS&RDS se vor modifica.

Chiar şi după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive. Pentru mai multe informaţii privind noile tarife şi servicii Digi de care vă bucuraţi, vă rugăm să consultaţi lista afişată mai jos. Noile tarife şi servicii pot fi consultate şi în factură.

Când parcurgeţi lista cu noile tarife, vă rugăm să acordaţi atenţie doar serviciilor pe care Digi | RCS & RDS vi le furnizează în prezent.

În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri„, a anunțat compania într-un mesaj pentru clienți.

Digi TV cablu analogic va costa 26 de lei, Digi TV cablu digital ajunge la 30 de lei, iar digital special va costa 31 de lei.

Pentru canalul Film Now trebuie să dai trei lei, pentru HBO 13 lei pe lună, pentru canalele pentru adulți un leu și pentru MaxPack vei da 15 lei.

Cel mai ieftin abonament de internet al Digi RCS-RDS, Fiberlink 100, va costa 28 lei. Fiberlink 300 te costă 30 lei, pentru Fiberlink 500 trebuie să dai 35 lei și pentru Fiberlink 1000 te costă 40 lei.

Noile Tarife RCS&RDS

Guvernul PSD a introdus anul acesta așa numita „taxă pe lăcomie” pentru companiile din energie, telecom și pentru bănci, care prevede plata a unei taxe de 3% pe cifra de afaceri, față de 0,4% cât era până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.