Acasă Sport

Iordănescu va fi Manager General la Gaz Metan

637
edi iordănescu manager general la gaz metan

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a confirmat joi seară că Edi Iordănescu va semna cu formația ardeleană.

Conform oficialului de la Gaz Metan, Edi Iordănescu va fi manager general la Mediaș.

Va semna un contract valabil un an și jumătate. Vrem să implementăm un contract prin care nimeni să nu intervină peste el la echipă. E un om echidistant, politicos, bine crescut. Sunt foarte mulțumit că am reușit să aducem la Mediaș un om precum el, a declarat Mărginean, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește viitoare plecări la FCSB, Ioan Mărginean a anunțat că medieșenii nu mai sunt dispuși să se despartă de vreun fotbalist, după ce Edward Iordănescu a acceptat să vină la Gaz Metan.

L-am rugat pe Mihai Teja să nu mai abordeze jucătorii noștri pentru că noi nu vrem să dăm niciun jucător la FCSB! Nu avem nicio ofertă concretă pentru niciun jucător, nici măcar pentru Iulian Cristea.

Cristea are contract cu noi până la 30 iunie, vrem să-l folosim până la final. Sper ca după ce Edward Iordănescu va vorbi cu el, se va clarifica situația. Vom avea o discuție în trei, iar cel care va decide va fi Edward Iordănescu. El trebuie să-și facă o impresie despre lot

Ne așteaptă 5 meciuri importante, vrem să ne calificăm în play-off și să avem o echipă stabilă, a declarat Ioan Mărginean, la TV Digi Sport.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here