Acasă Revista Presei

File de somon contaminat la Carrefour | Trebuie returnat

511
file de somon contaminat

Autoritatea Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunţat retragerea de la vânzare a unei cantităţi de file de somon afumat contaminat cu Listeria.

ANSVSA recomandă celor care au cumpărat file de somon afumat să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazinul Carrefour de unde l-au cumpărat, scrie Digi24.

Societatea NEGRO 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului ” FILE DE SOMON AFUMAT 140g ” urmare evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes„, transmite ANSVSA. Lotul de produs supus rechemării de la consumator este Lot 51 C / DLC 04.02.2019 – Cod EAN : 5941330014327

Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul menţionat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, anunţă ANSVSA.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei. Apar febră, dureri musculare, greaţă, vomă şi dureri gastriceşi. Listerioza poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit. (Foto: magazinulprogresiv.ro)

Sursa Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here