Acasă Nova TV

Prognoza meteo de Anul Nou | La ce să ne așteptăm în Mediaș

1085
prognoza meteo Vremea se răcește accentuat
Prognoza meteo până de Anul Nou anunță că vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an în majoritatea zonelor, cu excepția celor înalte de munte, unde va fi rece.

Astfel, temperaturile maxime de sâmbătă se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 2 grade. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații cu caracter temporar în majoritatea zonelor. La munte prognoza meteo anunță nisori. Pentru zona Mediaș ne așteptăm la o vreme închisă și condiții de ploaie slabă în prima parte a zilei. Maximele vor scila între 2-5 grade celsius, iar minimele în jurul valorii de 1 grad celsius.

Pentru Duminică vremea va fi, în continuare, ușor mai caldă decât în mod normal la această dată, deși multe din valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât cele din intervalul anterior. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, iar cele minime între -4 și 1 grad. În majoritatea regiunilor vor fi înnorări și precipitații, predominant sub formă de ninsoare în nord și în centru, la deal și la munte. Mixte în vest, sud-vest, iar noaptea, pe arii restrânse și în sud și sud-est. Pentru Mediaș ne așteptăm la o Duminică în general închisă cu cer variabil și maxime cuprinse între 2-5 grade celsius și o minimă în jurul valorii de 0 grade.

Luni, în ultima zi din an, valorile termice vor fi în scădere ușoară față de zilele anterioare, se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei.

Pe parcursul zilei, vor fi înnorări în majoritatea zonelor; în zona de munte va ninge, în nordul și în centrul Moldovei și în sudul Transilvaniei vor fi ninsori și lapoviță, iar în sudul și sud-estul țării local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Vântul va avea intensificări locale, temporare în regiunile vestice și de răsărit, dar în special în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 6 grade. Pe timpul nopții cerul fi parțial noros, iar precipitații slabe, mixte vor fi posibile izolat în regiunile sud-estice. Pentru Mediaș, 31 decembrie vine cu vreme în general închisă, un cer variabil și condiții de ploaie în prima parte a zilei. Maximele vor oscila între 3-6 grade, iar minimele din noaptea de revelion -2 și 0 grade celsius cu cer acoperit.

De Anul Nou prognoza meteo indică vreme, din nou, închisă în zona Mediaș, cu cer noros și maxime între 1-4 grade și minime în jurul valorii de -2 grade. Prima zăpadă din 2019 este prognozată miercuri seara.

Sursa dcnews.ro / yahoo.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here