Acasă Sport

DEZAMĂGITOR | Gaz Metan pierde cu FC Hermannstadt la Mediaș

293

Emoții la play-off! Gaz Metan a pierdut cu FC Hermannstadt în ultimul meci acasă din 2018, după o reprezentație de slabă calitate.

Tehnicianul Mihai Teja a început în formula: Andrei David Cristea, Valentin Crețu, Micael Pereira, Iulian Cristea, Bradley Diallo, Fofana Boubacar, Luis Aurelio, Antoni Ivanov, Ely Fernandes, Nasser Chamed și Carlos Fortes.

FC Hermannstadt a început în formula: Cătălin Căbuz, Biel Company, Nemanja Mijuskovic, Alexandru Dandea, Ionuț Stoica, Daniel Tătar, Răzvan Dâlbea, Petrișor Petrescu, Lucian Dumitru, Juhvel Tsoumou și Ștefan Blănaru.

Partida a contat pentru etapa cu numărul 20 a Ligii întâi.

MINUTUL 30 GOL HERMANNSTADT | Sibienii au început mult mai bine partida și conform cursului jocului, au reușit să înscrie. Portarul Gazului, Cristea, a încercat să rețină în doi timpi o centrare venită din flancul stâng de la Blănaru, iar Tătar a fost pe fază și a împis mingea în plasă.

MINUTUL 49 GOL HERMANNSTADT PENTRU 0:2 | Sibienii își măresc avantajul după ce Ionuț Stoica, nemarcat, a înscris cu o lovitură de cap, din 6 metri. De remarcat ieșirea neinspirată a portarului Cristea, care greșește decisiv a doua oară.

FINAL DE PARTIDĂ, GAZ METAN – FC HERMANNSTADT 0:2

Declarații Mihai Teja și Vasile Miriuță


Articolul precedentFoto incredibil | Un autoturism traversează pasarela pietonală de la gară
Articolul următorCSM Mediaș a pierdut la Contanța după o repriză de prelungiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.