Acasă Sport

CSM Mediaș a pierdut la Contanța după o repriză de prelungiri

113
Baschet Club Athletic Constanta

CSM Mediaș a pierdut la Contanța după o repriză de prelungiri.

Formația gazdă a câștigat la un singur punct diferență, scor 84-83, după ce la finalul timpului regulamentar de joc tabela a indicat egalitate, 73-73.

Athletic Constanța a condus cu 26-23 după primele zece minute de joc, iar până la pauza mare s-a distanțat la 13 puncte, scor 45-32. Sfertul al treilea a aparținut medieșenilor care au revenit pe tabela de marcaj, astfel că la intrarea în decisiv formația gazdă mai avea doar 2 puncte avantaj. Sfertul al patrulea a fost câștigat tot de CSM, cu 17-15, astfel că după patruzeci de minute de joc tabela indica egalitate. Au urmat cinci minute de prelungiri, la finalul cărora formația gazdă și-a adjudecat victoria la un singur punct diferență, scor 84-83. Athletic a marcat o aruncare de trei puncte în ultima secundă, atunci când CSM conducea cu 2 puncte.

Titus Nicoară a fost cel mai bun marcator al CSM-ului cu 22 puncte reușite, 6 recuperări și 2 pase decisive, Kareem Storey a avut 16 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive, iar Stefan Sajin a avut 15 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

Foto: Baschet Club Athletic Constanta

Articolul precedentDEZAMĂGITOR | Gaz Metan pierde cu FC Hermannstadt la Mediaș
Articolul următorVIDEO Accident grav pe DN7 în județul Sibiu | Persoane încarcerate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.