Acasă Sport

Remiză smulsă cu suflet și determinare | Gaz – Viitorul 2-2

237
Gaz Metan are un meci greu

Gaz Metan are un meci greu cu Viitorul.

Tehnicianul Mihai Teja începe în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Marius Constantin, Bradley Diallo, Sorin Bușu, Luis Aurelio, Iulian Cristea, Ely Fernandes, Romeo Roberto, Darius Olaru și Carlos Fortes.

Viitorul începe în formula Valentin Cojocaru, Lima Duarte Lopes, Srgian Luchin, Virgil Ghiță, Bradley De Nooijer, Andrei Artean, Tudor Băluță, Ionuț Vînă, Ianis Hagi, Mihai Voduț și Denis Drăguș.

Partida face parte din etapa cu numărul 18 a Ligii întâi, una intermediară.

Viitorul a avut prima ocazie a partidei de la Mediaș în minutul 5 atunci când lovitura de cap a lui Luchin a trecut pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca. Gaz Metan a deschis scorul în minutul 25 atunci când același Luchin a trimis cu capul în propria poartă. Oaspeții au egalat după doar șase minute. Drăguș a marcat simplu după o acțiune pe partea stângă a formației sale. În minutul 38, Marius Constantin a fost eliminat foarte ușor de centralul Cătălin Popa după un contact cu Luchin. La aceeași fază, Romeo Roberto marcase superb, însă reușita a fost anulată. Scor la pauză, Gaz Metan – Viitorul 1-1.

Cu un om în plus Viitorul a forțat desprinderea și a reușit să marcheze în minutul 74, atunci când Lyes Houri l-a învins pe Pleșca cu un șut din interiorul careului de șaisprezece metri. Gaz Metan nu a renunțat însă la luptă, iar cu un minut înainte de final Yazalde Gomes a marcat cu capul din apropiere, după o deviere foarte bună a lui Darius Olaru în urma unei lovituri de colț.

REZUMATUL PARTIDEI AICI


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here