Acasă Sport

Gaz Metan a remizat cu CFR Cluj după al treilea meci jucat cu un om mai puțin

297
Gaz Metan a remizat cu CFR Cluj

Gaz Metan a remizat cu CFR Cluj după al treilea meci jucat cu un om mai puțin.

Formația lui Mihai Teja a condus cu 2-0 în prima jumătate de oră după reușitele lui Ely Fernandes și Antoni Ivanov. CFR a redus din diferență înainte de pauză prin Omrani, iar același jucător a adus egalarea cu trei minute de final.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 12 al partidei din Gruia. În minutul 12, Ely Fernandes a profitat de o eroare a lui Arlauskis care a scăpat o minge ușoară și a înscris simplu. CFR a avut șansa egalării în minutul 26, atunci când George Țucudean a tras în plasa laterală a porții lui Răzvan Pleșca.

Peste alte cinci minute, Antoni Ivanov a majorat avantajul formației sale cu un șut superb la colțul lung la care Arlauskis nu a putut interveni. Gazdele au redus din diferență cu două minute înainte de pauză, atunci când șutul lui Omrani de la marginea careului de 16 metri a lovit bara și a intrat în poartă.

La patru minute de la reluarea jocului, Carlos Fortes a fost lansat excelent de Antoni Ivanov, a amânat prea mult momentul șutului și a fost blocat în ultimul moment de Mureșan. Gaz Metan a rămas apoi pentru al treilea meci consecutiv în zece oameni. Răzvan Trif a văzut două cartonașe galbane în două minute și implicit pe cel roșu. În minutul 68, Ioniță a tras peste poartă din poziție ideală, iar apoi Pleșca a prins lovitura lui Omrani.

În minutul 81, Arlauskis a respins lovitura liberă a lui Nasser Chamed, iar apoi peste șase minute CFR a reușit să egaleze. Omrani a profitat de o respingere greșită a lui Iulian Cristea și l-a învins pe Pleșca. În al treilea minut de prelungiri, CFR a primit ușor penalty după un duel între Fofana și Ioniță, însă Culio a tras în bară, iar partida s-a terminat 2-2.

REZUMATUL PARTIDEI AICI.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here