Acasă Sibiu

VIDEO S-a deschis Târgul De Crăciun din Sibiu

883
Târgul De Crăciun din Sibiu

În această seară s-a deschis Târgul De Crăciun din Sibiu. Aproximativ 10 000 de oameni au fost prezenți în Piaţa Mare, la ora 19 pentru a marca începutul sărbătorilor de iarnă în centrul Sibiului.

Târgul de Crăciun din Sibiu, ajuns la cea de-a 12-a ediție, se va desfășura anul acesta în perioada 16 noiembrie 2018 – 03 ianuarie 2019. La inaugurare au cântat artiștii Radu Nechifor și Paula Seling.

La această ediție vor fi prezenți peste 100 expozanți din țară și străinătate, sunt pregătite atracții pentru copii și Atelierul lui Moș Crăciun, dar și o noutate – un patinoar în aer liber, de mari dimensiuni.

Din atracțiile ce vor constitui farmecul ediției de anul acesta fac parte proiecții noi, mai spectaculoase pe clădirile din Piața Mare, un patinoar cu gheață naturală și un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetății, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu și întoarcerea în Piața Mare.

De asemenea, vizitatorii Târgului de Crăciun din Sibiu vor fi întâmpinați de cei peste 100 de expozanții din toate colțurile țării și din străinătate, prezentând o selecție diversă de produse constând în decorațiuni de Crăciun, dulciuri, accesorii, jucării și un meniu gastronomic bogat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here