Acasă Sport

CSM Mediaș a învins la Voluntari după o repriză de prelungiri | VIDEO

198

CSM Mediaș a învins la Voluntari după o repriză de prelungiri.

Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a câștigat cu scorul de 87-84, după ce la finalul timpului regulamentar s-a consemnat egalitate, 69-69. Titus Nicoară a fost cel mai bun marcator al formației sale cu 21 puncte reușite.

CSM a început bine partida de la Voluntari și a condus cu 27-21 după primele zece minute de joc. Până la pauza mare, diferența a crecut la opt puncte. Ilfovenii au revenit mai motivați de la cabine și au reușit să remonteze scorul și chiar să treacă în avantaj. Astfel, la intrarea în decisiv scorul le era favorabil, 59-53. Sfertul patru a fost unul de mare luptă. Medieșenii au revenit pe tabelă, au egalat și au avut șansa victoriei, iar cu câteva secunde înainte de finalul jocului, mingea aruncată de Titus Nicoară s-a plimbat pur și simplu pe inel și a refuzat să intre în coș, astfel că jocul a intrat în prelungiri.

CSM a fost echipa mai exactă în repriza de prelungiri și s-a impus în cele din urmă cu 87-84. 

Titus Nicoară a fost cel mai eficient om al formației sale cu 21 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive, Andrija Simovic a avut 18 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, iar Dragoș Andrei a avut 13 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive.

Video: Facebook|CSO Voluntari 2005 Secția de Baschet

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here