Acasă Revista Presei

Busu în stare gravă | Actorul Florin Busuioc a făcut infarct pe scenă

656
Actorul Florin Busuioc a suferit un stop cardiac la Craiova
Actorul Florin Busuioc a suferit un stop cardiac la Craiova şi a fost resuscitat de echipajul SMURD, starea sa fiind gravă, a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Florin Busuioc a suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a spus secretarul de stat, potrivit Agerpres.

„Busu” a fost operat de urgenţă marți seară, la Craiova, potrivit informațiilor Digi24.

Conform adevarul.ro, medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă au efectuat operația. Alături de ei a fost şi dr. Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Operaţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine. Cel care a implantat stentul a fost cel mai tânăr dintre medici, Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani. Acesta nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasă şi a acceptat să intre în sală alături de colegul său, Paul Traşcă.

Operaţia a decurs bine, iar starea lui Florin Busuioc este stabilă, însă e la Terapie Intensivă. La Craiova a ajuns imediat după operaţie şi soţia lui Florin Busuioc. Aceasta a fost aşteptată de colegii actorului în curtea spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.