Acasă Transilvania Online

Accident mortal la Târgu Mureș | Trei tineri au plonjat cu mașina în canalul turbinei

2875
Accident canalul turbinei Tg Mures
Detașamentul de pompieri din Târgu Mureș a intervenit duminică, în jurul orei 5, pentru scoaterea unui autoturism căzut în canalul turbinei din Târgu Mureș.

Conform ISU Mureș, în autoturism se aflau trei persoane, două au fost evacuate iar a treia a fost scoasă cu ajutorul unui echipaj de scafandri.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 20 ani din Reghin. Acesta a părăsit partea carosabilă în timp ce conducea autoturismul pe Aleea Carpaţi şi a plonjat în canalul râului. În autoturism se mai aflau două fete de 13 şi 19 ani, tot din Reghin”, a anunțat Poliţia Mureş.

Accident canalul turbinei Tg Mures

Dintre cei trei tineri, fetele au ieşit din autoturism reușind să ajungă la malul canalului, însă din păcate şoferul s-a înecat. Medicii prezenți la fața locului au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes. Poliția face verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Canalul turbinei din Târgu-Mureş este o deviere a râului Mureş pentru funcţionarea unei turbine a distribuitorului de energie electrică.

Foto: punctul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.