Acasă Sibiu

A plecat de acasă duminică și a fost găsită înecată miercuri | Foto&Video

1249

A plecat de acasă duminică și a fost găsită înecată miercuri.

Luni seara în jurul orei 20:00, polițiștii Postului de Poliție Racovița au fost sesizați telefonic de către un bărbat cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 46 de ani, din Colun, comuna Porumbacu de Jos, a plecat de la domiciliu posibil în seara zilei de 25 noiembrie, fără a mai reveni.

Marți în jurul orei 14:30, pe suprafața apei unui lac cunoscut în zonă drept Balta lui Gilu, în extravilanul localității Colun, o persoană a anunțat polițiștii că a observat o lanternă despre care s-a presupus că ar fi fost folosită de către femeie în seara dispariției.

Întrucât exista suspiciunea că femeia s-ar fi deplasat în zonă și ar fi căzut în apă, polițiștii au solicitat sprijinul forțelor specializate din cadrul ISU Sibiu, care au intervenit ieri cu echipaje specializate cu barcă pentru căutarea femeii în apă. Acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 15:00 și a fost sistată în jurul orei 18:00, din cauza condițiilor de vizibilitate redusă.

În cursul acestei dimineți, începând cu ora 09:00, căutările au fost reluate de către echipajele din cadrul ISU Sibiu și ISU Hunedoara (două echipaje cu barcă și patru scafandri).
În jurul orei 10:00, femeia a fost găsită în apă, decedată. În cauză, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here