Acasă Sport

Gaz Metan a remizat alb în deplasare cu Dunărea Călărași

189

Gaz Metan a remizat alb în deplasare cu Dunărea Călărași.

Formația lui Mihai Teja a controlat în multe momente partida cu Dunărea și  a avut mai multe ocazii mari de gol. Partida s-a încheiat însă nedecisă, iar Gaz Metan a încheiat turul de campionat pe poziția a cincea cu 21 puncte acumulate.

Prima repriză a partidei de la Călărași a fost cu puține faze de poartă. În minutul 5, atacantul Carlos Fortes a șutat pe lângă poartă din afara careului de 16 metri, iar Nasser Chamed nu a găsit nici el poarta peste alte șapte minute. Primul șut pe spațiul porții a venit în minutul 39, atunci când același Nasser Chamed a executat bine o lovitură liberă din lateral stânga, însă Straton boxat peste poartă.

Gaz Metan a avut o șansă mare de a deschide scorul la șapte minute de la reluarea jocului. După o acțiune de atac pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Carlos Fortes în zona punctului de la unsprezece metri, însă șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poartă.

Alb-negrii au continuat să preseze la poarta Dunării, însă șutul lui Darius Olaru a fost deviat în corner, iar lovitura de cap a lui Carlos Fortes a trecut pe lângă poartă. În minutul 62, gazdele au avut singura ocazie a partidei după o lovitură liberă, lovitura de cap a lui Denis Ispas a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 84, șutul lui Darius Olaru a trecut peste poarta lui Straton.

Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, gaziștii au avut o dublă ocazie. Carlos Fortes a trimis cu capul după o lovitură de colț, Straton a reușit să respingă de pe linia porții, mingea a ajuns la Alexandru Buziuc  care a șutat însă un apărător al gazdelor a reușit să blocheze.

Foto: Facebook|Dunărea Călărași

Video: Youtube|Fotbal România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here