Acasă Sport

Victorie și calificare | CSM Mediaș a revenit de la -15 și continuă în Cupa României

166
CSM Mediaș a revenit de la -15

CSM Mediaș a revenit de la -15 și continuă în Cupa României.

Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a învins CSO Voluntari cu scorul de 93-76 și a obținut calificarea în turul 3 al Cupei României. CSM a recuperat o diferență de 15 puncte, după ce în tur pierduse cu 95-80 în deplasare.

Primul sfert al confruntării disputate joi seara în Sala Sporturilor a fost adjudecat de oaspeți cu 21-19. Tot CSO Voluntari a intrat în avantaj și la cabine după ce a câștigat și sfertul al doilea la un singur punct diferență, scor 24-23. În sfertul al treilea, medieșenii au crescut turația motoarelor și aveau 2 puncte avantaj la intrarea în decisiv, scor 67-65.

Ultimele zece minute au fost foarte spectaculoase. CSM a forțat desprinderea însă formația din Voluntari a ținut aproape. Cu trei minute înainte de final, avantajul era de doar 5 puncte, iar calificarea părea foarte departe. A urmat însă un run de 11 puncte, iar medieșenii erau calificați când mai erau de jucat 83 de secunde. Voluntariul a marcat o aruncare de două puncte și a înclinat din nou balanța calificării, CSM a marcat apoi o liberă prin Andrija Simovic și era din nou calificată, oaspeții au ratat 2 libere prin Vlad Dumitrescu iar Kareem Storey a închis meciul cu un lay-up care a adus victoria și calificarea formației sale.

Tripleta sârbă de la CSM a contribuit din nou decisiv. Andrija Simovic a avut 38 puncte, 14 recuperări și o pasă decisivă, Stefan Sajin 18 puncte și 2 recuperări, iar Milan Vulic a contribuit cu 14 puncte, 2 recuperări și 8 pase decisive.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here